Помощ при Подбор на Персонал

След като сте събрали необходимия брой автобиографии за съответната длъжност, провели сте интервю „лице в лице“ с допуснатите кандидати и сте се спрели на някои от тях, прилагайки I-Profile Анализ на одобрените, ще Ви помогнем да изберете този от тях, който:

– ще се справя качествено и отговорно с поставените задачи;

– ще бъде ефективен и 100% продуктивен;

– подхожда най-добре на съответната позиция;

– ще се „ожени“ за целите на фирмата;

– ще мотивира другите и ще спомага за поддържане на позитивна среда;

– няма да създава проблеми, а от нивото на своите функции ще търси и предлага решения.

Често най-подходящите хора не са високо платените топ мениджъри, а тези, които прегръщат мечтата на компанията със същия ентусиазъм, с който това прави собственикът на фирмата.

В OSM вярваме , че след наемане на правилните хора, те трябва да са обучавани и тренирани. Това означава, че Вие трябва да наемате хора с капацитет и почтеност, отговорни и ентусиазирани, след което да осигурите тяхното качествено обучение, за да са успешни и като специалисти. Ако направите обратното и наемате квалифицирани хора, без характер, отговорност, почтеност или ентусиазъм – ще Ви бъде много трудно да управлявате и разширявате фирмата .

Ако изпълните фирмата си с хора с позитивизъм, цялата атмосфера във фирмата ще бъде изпълнена с магически ентусиазъм и работата ще върви на много по-бързи обороти.

Нека не забравяме, че качествените хора, за да работят на 100% и да останат при Вас, се нуждаят от качествено управление !

12 thoughts on “Помощ при Подбор на Персонал”

  1. I have read your article carefully and I agree with you very much. This has provided a great help for my thesis writing, and I will seriously improve it. However, I don’t know much about a certain place. Can you help me?

Leave a Comment

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *