Кои сме накратко

 

OSM – Управление с отворен код, работи в областта на бизнес консултирането, обучението и подбора на персонал. Помагаме предприемачите да намерят най-добрите решения за разрастване на фирмата им.

Обучения , тренинг и менторство

Консултантските услуги на OSM позволяват на предприемача и мениджъра да работят  по-спокойно, организирано и ефективно. Подкрепяме собственика по пътя  до постигне на целите си, като увеличаваме оборота и същевременно намаляваме стреса, причинен от ежедневната работа.

MBS Business School

 

MBS е първото бизнес училище в Италия, където предприемачите преподават на други предприемачи, като предават своя практически опит за успех и си помагат да управляват, и решават ежедневните проблеми във фирмената среда.

OSM – Управление с отворен код към мениджмънта

В продължение на повече от 25 години ние се ангажираме да помагаме на собствениците да развият своята фирма, като им предоставяме конкретен план, специално проектиран за тях.Чрез процесите на иновации и корпоративна реорганизация, те се представят по-конкурентно на пазара, добавяйки висока стойност на продуктите и услугите, които предлагат.

Като подкрепяме предприемача и се възползваме от нашите най-съвременни системи за анализ, сме в състояние да оценим нуждите на всяка фирма, като проучим и предложим план за растеж за всяка от тях.

Подмагаме фирмите да се популяризират и да намират нови клиенти, като прилагат най-иновативните технологии за промоция и продажби.

Подкрепяме ги за подобряване на човешките им ресурси с персонализирани проекти. За една фирма най-ценния ресурс са точните хора и тогава  е много по-лесно да постигнете бъдещите цели.

За да накара хората да осъзнаят своя потенциал и да разрушат онези препятствия, които им пречат да постигнат пълен успех, OSM създава I-profile

Ние помагаме на предприемача да управлява по-добре финансовото състояние на своята фирма, да разработва планове за интернационализация и, като цяло, да придобие всички онези управленски умения, които ще му позволят да постигне страхотни резултати на пазара.

Много практичният и ориентиран към резултатите подход на OSM означава, че над 15000  компании от цял свят са решили да разчитат на нашата консултация. Тук не говорим за обичайната теория, а за конкретни и осезаеми резултати, веднага !