Какво разказват участници в Тренинг „Продажби“, воден от мен и нашия Директор Г-н Зорзетто, разказ от първо лице :

Събитието беше едно страхотно преживяване, от което всеки човек със сигурност има какво да научи и извлече. Препоръка нямам, само надежда да има повече хора като г-н Зорзетто. Беше удоволствие за мен да присъствам и да взема участие в проведените игри.
Поздрави, Бети

Искам да кажа, че всичко като цяло ми хареса. Останах с чудесни впечатления. Заслужаваше си отделеното време.
Благодаря, Сечкин Ремзи

Беше интересно. Имаше добри точки, които могат да те накарат да се замислиш. НО според мен ние сме повече технологична компания и не можем да разчитаме на емоции. Аз очаквах консултация от специалист, който продава софтуерни или технологични решения. Оставам отворен с възможността „Аз да не съм разбрал нещо“.
Поздрави, Влади Кръстев

Останах доволна от проведеното обучение, научих доста интересни неща за това как да бъда успешен търговец и много по-важно, как да бъда по-добра в общуването не само с клиентите, а с хората като цяло. Това, което трайно остана в съзнанието ми и смятам за вярно, е, че комуникацията е това, което ни прави наистина живи. Със сигурност ще прилагам казаното от г-н Зорзетто както върху клиентите, така и върху колегите и близките си. Като препоръка единствено мога да кажа, че на събитието (обучението) трябваше да присъстват и други наши колеги, защото с добрата комуникация, използването на подходящите думи и малко повече усмивки, светът щеше да изглежда по много по-хубав начин.
Поздрави! Ива Петрова

Според мен обучението беше много полезно специално за мен, като се има предвид, че нямам голям опит като търговец, а имах само повърхностни наблюдения от продажбите на колегите и се ръководех по тях. Има много неща, които може да се приложат и за стационарни търговци, където сближаването е много специфично и е необходим бърз усет, а няма време да се подготвиш предварително и не си направил проучване.
Поздрави, Владо Бялков

Аз съм много благодарна на ръководството, че имах възможност да присъствам на провелото се обучение. Беше много вдъхновяващо и мотивиращо. Вече втори ден живея с впечатленията от семинара: примерите са в главата ми; интересните истории на г-н Зорзетто са в главата ми; опитвам се да ги прилагам в работата си. Определено имах нужда малко да вдигна глава от ежедневната си работа и да погледна на нещата глобално. Благодаря Ви!
С поздрав, Ганка

Относно мнението ми за проведения семинар, мога да кажа, че съм много доволна от представянето на темата „Продажби“, много полезно беше, а водещият г-н Иван Зорзетто е изключителен лектор. С много съдържание, с интересни упражнения и споделяне на примери от богатия му практически опит, увлекателно и непринудено поддържаше вниманието на цялата аудитория, завладя ни изцяло.

Но най-впечатляващо за мен в тази работна материя беше посланието, че за да сме добри професионалисти, трябва преди всичко да сме добри хора – с човека срещу нас, с човека до нас; с клиента, с колегата, със семейството, с приятелите, с непознатия… Ако всеки от нас полага усилие в тази посока, светът наистина ще е по-добър. И хора като г-н Зорзетто – с такава мечта, няма да са дефицит в наше време. Тази мечта един ден ще стане реалност – макар и, както казва той, ние да не можем да видим това.

А финалното видео на презентацията беше “черешката на тортата“ – многозначително, остави ни без думи с буца в гърлото /поне мен/. Пожелавам на фирма OSM в лицето на нашия консултант г-жа Пенка Унгурова успех в работата, да помагат и развиват все повече български фирми.

Поздравления на ръководството на Ехнатон за амбицията да издигат фирмата на все по-високо ниво!

Като препоръка – да има повече неформални срещи между колегите, за да се споделят положителните идеи, опит и емоции, заедно да издигаме Ехнатон нагоре!
С пожелания за приятен ден и спорна работа, Петя Донкова

Като обратна връзка мога да дам, че може би имах някаква идея, че така трябва да се случват нещата. Считам курса за напълно необходим, полезен и добър. Единствените ми съмнения са, че в нашата индустрия не става точно така за една среща, тъй като не продаваме дрехи, а сериозни технологии, техника и решения. Въпреки това аз ще се опитвам и ще прилагам методите, като ще правя всичко възможно да се усъвършенствам с времето. Вече ги изпробвах на клиент при посещение –  силно се заинтересувах от индустрията и нещата, с които се занимават, и той въпреки високото си ниво откликна и отдели доста време да ми обясни за завода, индустрията и т.н. Така че в резюме считам, че има огромен смисъл от такива обучения и съм напълно съгласен с дадената ни теория и практически упражнения от г-н Зорзетто и г-жа Унгурова. Мисля, че точно с този подход можем да постигнем големи успехи и устойчивост.
Поздрави, Калоян Георгиев

Благодаря за добре организирания семинар. За мен беше полезен като съдържание. Показва и ангажираността на ръководството на Ехнатон по отношение на развитието на служителите. В момента не ми хрумват конкретни критики или препоръки.
Поздрави, Димитър Максимов

Както заявих и пред OSM, практическото обучение беше много емоционално и стойностно. Бих допълнил, че подобни събития в календара на Ехнатон никога няма да бъдат излишни.
Поздрави, Тончо

Лично за мен семинарът беше много полезен, много добре организиран и отлична работа на водещите лица. Ще приложа препоръките на Иван Зорзетто в реални ситуации. Добих увереност в комуникацията с клиентите. Срещата промени представата ми за клиента – той първо е човек, след това е клиент. Препоръки: материал за самото обучение, съдържащ основните точки от него, примери, които могат да бъдат насочващи и прилагани в реални ситуации.
Лек ден, Костадин Тончев

Добре!!! Структурирано и проведено обучение с акценти върху важните процеси и елементи от продажбите. Надявам се на продължение с повече специфика върху нашия модел на работа и основни предизвикателства.
Поздрави, Мартин Марков

Определено беше интересно. Ако може да бъдат изпратени някои допълнителни материали, ще бъде добре.
Поздрави, Сашо

Малко feedback и от мен. За първи път от доста време се почуствах много заредена. Семинарът беше „Върхът“ – заинтригуващ, емоционален, стимулиращ и много показателен. Показа и доказа, че ако всеки от нас направи малко усилие, за малко остави проблеми от всякакво естество настрана, ще направи Добро – за фирмата, но и за себе си. Някои неща ние си ги прилагаме отдавна, но не в толкова добър вариант, както ни показаха.

Трябват ни много такива семинари!!!

Като цяло и аз мисля, че фирмени събирания на някакъв период от време със свободно споделяне на възникнали ситуации и проблеми ще са много полезни!
С пожелание за слънчев и успешен ден, Емилия Илиева

Допадна ми практическата насоченост на обучението на OSM, което го направи много емоционално и стойностно за мен. Мога да допълня, че такива събития в обучителната програма на Ехнатон никога няма да бъдат в повече.

Поздрави, Васил

Благодаря за предоставената ми възможност да бъда част от провелия се семинар на тема „Продажби“. За мен семинарът беше различен, провокиращ ме да се замисля върху много ежедневни дейности. Вярвам, че ще се отрази благоприятно и ефективно на работата ми.
Поздрави и хубав уикенд! Стоянка Пейчева