Услуги

i prof canva

Решения с I-Profile Анализ

Анализът I-Profile предоставя подробен анализ на характеристиките и продуктивността на всеки човек във фирмата.
Кои са скритите шампиони във фирмата и разумно ли е да инвестирате, за да разгърнат потенциала си.
Дали даден човек е подходящ за позицията си или има друга длъжност, за която има повече потенциал и/или квалификация.
Кои са истинските причини да имаме сътрудници, които не се представят в пълния  си блясък.
Дали това е по вина на ръководителя или е резултат от лични пропуски, и от там – как би могъл да бъде подпомогнат човекът.
Показва дали има сътрудници, които са достигнали своя лимит и не са способни да развиват фирмата или отдела, за който са отговорни. Често дългогодишни сътрудници в компанията, насърчавани да заемат отговорни позиции, когато бизнесът се е разраснал, вече не са способни да направят истинска промяна, а пилеят фирмени ценни ресурси. /Виж повече тук/
 
 
Тренинги и Обучения
На база на нашия 30 годишен опит, обученията ни имат осезаеми резултати.
Постоянно надграждаме и доразвиваме нашите обучителни модули, обогатявайки ги с много практика.
/Виж още тук/
 
Бизнес Школа за Собственици и Мениджъри, Болоня, Италия
Mind Business School е професионална бизнес школа, предоставяща курсове за високо ефективни резултати и жизненоважен опит за предприемачи, мениджъри, директори.
Портфолиото от курсове съдържа всички фондаментални теми, които движат бизнеса напред.
MBS не дава обещания, а постига реални и измерими резултати.
Принципът на обучение в MBS е: „Малко теория…много практика!“ /Виж още тук/
Помощ при подбор на персонал
Успехът на Вашия бизнес до голяма степен зависи от качеството на хората в екипа Ви. Ако сте заобиколени от хора, които имат ценности близки до Вашите, ще Ви подкрепят, ще споделят целите Ви, ще предлагат решения, вместо да създават проблеми!
Съчетанието между Вашите интервюта „лице в лице“ и мощния инструмент за тестване на личността I-Profile, ще Ви помогне да привлечете най-добрите и да спестите хиляди лева загуби от взети  решения от мениджъри, които се грижат само за своите интереси, от стрес породен от управление на неправилните хора. Попълването на тест за личността на кандидатите за работа, като част от процеса на наемане се превръща в задължителен модел. Личностните черти на кандидата предвиждат как той ще работи: усърдно, интелигентно, весело и кооперативно, и как ще повлияе на стила и начина на работа на другите. I-Profile ще Ви подпомогне да погледнете под автобиографията и да предскажете успешно какъв е потенциалът на кандидата и как ще се развие в следващите две години, и колко има да инвестирате Вие.
/Виж повече тук/.
Всички услуги се предлагат въз основа на индивидуален проект, създаден специално за Вас, според Вашите нужди и цели. Цените се определят на база усилия и инвестиции, които са взаимно споделени и се измерват в реални резултати.